Kleurspecialist

Kleurspecialist bij kapsalon Hairwish

Anja Kuiper, kleurspecialist van Hairwish geeft u graag een uitgebreid advies over de mogelijkheden van kleuringen van uw haar. Een eerlijk oprecht advies vinden wij belangrijk, daarom kijken we graag wat bij u past een kleuring op maat die bij uw gezichtsvorm en huidtint past. Daarnaast kijken we daarbij ook altijd naar de nieuwste trends. Wij werken met het salon exclusieve merk Alterego uit Italië.

Haarkleuringen is artiesten werk

Haar kleuren is artiesten werk,  donkere of lichte kleuren, ware schouwspellen waarbij uw kapsel tot leven komt. Kleurspecialist Anja Kuiper helpt u graag en adviseert u daarbij tevens ook welke producten het beste bij uw haarkleuring passen.

Kleurspecialist Anja heeft ruim 10 jaar ervaring in haarkleuringen. Daarmee is ze de aangewezen persoon om u te adviseren en uw haar te voorzien van de mooiste kleuren.

Spreekwoordelijk zeggen veel kappers: Hair is the New Make-up. 

En daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, uw haar is uw Selfie en wie is uw Alterego? Kortom uw haar mag gezien worden. En om u te helpen beschikt Hairwish over diverse technieken waarbij het echte ambachtswerk om de hoek komt kijken. Technieken als Highlights, Lowlights en  Balayages welke met de hand plukken haar gedeelte voor gedeelte worden gekleurd. Klik hier om naar onze YouTube pagina te gaan, hier zijn een aantal haarkleuringen uitgelicht in fimpjes. Daarmee krijgt u een impressie van onze werkwijze en resultaten van en door onze kleurspecialist.

Onze kleurspecialist bespreekt met u de mogelijkheden en kijkt daarbij altijd naar de conditie van uw haar. Kwaliteit- en gezondheid van uw haar is belangrijk, daarom kan het in sommige gevallen voorkomen dat wij een haarkleuring af raden, puur om de gezondheid van uw kapsel te garanderen. Natuurlijk helpen wij u dan met de juiste producten het haar weer in de juiste staat te krijgen en schade aan uw haar te herstellen!

Enthousiast geworden? laat uw haar kleuren door onze kleurspecialist. Klik hier om uw afspraak te reserveren.

Kleurspecialist
Hair Wish DE Kleurspecialist van Drenthe