Locatie Foxhol

Kapsalon Hair Wish Foxhol

Kapper en Kleurspecialist Anja Kuiper heeft op 28 september 2019 haar tweede vestiging van Kapsalon Hair Wish geopend. Een kleine vestiging in het dorpje Foxhol.

Kapsalon Hair Wish Foxhol

Kapper en Kleurspecialist van Anja Kuiper heeft haar naam in de kapperswereld al flink neergezet en dat heeft ze al bewezen in Norg. Maar om de mensen in de directe omgeving van waar wij wonen ook te kunnen voorzien van een mooie kleur of een moderne kapsel hebben we er voor gekozen nog een salon te openen en wel in Foxhol (Hoogezand Sappemeer).

De kapsalon in Foxhol is open op donderdag en op afspraak. Bent u opzoek naar een kapsalon, kapper of kleurspecialist in Foxhol, Hoogezand-Sappemeer (Gemeente Midden-Groningen)? Dan bent u bij Hair Wish op het juiste adres.

Wij staan voor kwaliteit, openheid en eerlijkheid. Dat wil zeggen u krijgt bij ons een gedegen en eerlijk advies op maat. Wij zien u graag in onze kapsalon in Foxhol. PS om op de hoogte te blijven van onze portfolio verwijzen we u graag naar onze Facebook of Instagram pagina.

De kapsalon is gevestigd aan de Gerrit Imbosstraat 106, 9607 PG te Foxhol.

MVG

Anja Kuiper