Bruidskapsel

Bruidskapsel

Uw bruidskapsel door Hairwish verzorgd? kleurspecialist Anja helpt u graag met uw bruidskapsel. Een nieuwe kleur? Uw kleur bijwerken? En dat uiteindelijk mooi opgestoken of met andere speciale haarcreaties naar uw wens op maat gedaan?

Dan bent u bij Hairwish op het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw wensen, helpen en adviseren u naar alle eerlijkheid waarna we starten met een proefkapsel. Hiervoor reserveren we alle tijd die nodig is, want uw bruiloft moet een feest zonder zorgen worden. Dat geldt natuurlijk ook op de voorbereiding.

Wat is een proefkapsel?

Het tot stand komen van de juiste kapsel voor jou als bridge to be is iets wat perfect moet zijn! Zo zijn er een aantal zaken waar wij jou bij willen ontlasten als jij opzoek en aan de slag gaat met jouw look voor deze bijzondere dag.

Om tot de juiste details van jouw wensen te komen is het belangrijk om een proefkapsel door ons te laten verzorgen. Hierin gaan wij met jouw haar (en eventueel jouw eigen bruidaccessoires) aan de slag. We nemen de vooraf besproken zaken door en creëren de kapsel zoals jij die wenst voor je grote dag! Dit is een belangrijke stap zodat wij zeker weten dat we aan de wensen voldoen of eventueel het model aan te passen tot het moment dat jij helemaal akkoord bent, wees daarom ook kritisch, open en eerlijk.

De haarstylisten van Hairwish willen namelijk maar 1 ding: dat jij zult stralen op jouw bruiloft!

De kosten van een proefkapsel zijn eigen moeilijk aan te geven, omdat het vaak van verschillende factoren afhangt. Heb je dik of juist dun haar? Kort of lang haar? Krullen of juist een stijl kapsel? We streven er naar om altijd een zo goed mogelijke indicatie van de prijs af te geven.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden (ook haarsieringen maken hier onderdeel van uit). U kunt eventueel uw arrangement uitbreiden met een beautybehandeling waarbij we ook uw make-up verzorgen met professionele producten. Zie hiervoor ook onze make-up pagina.