Anja

Kleurspecialist Anja

Eigenaresse van kapsalon Hairwish is Anja Kuiper. Anja heeft ruim 10 jaar ervaring in het vak en blijft zich continue ontwikkelen door cursussen, workshops en trainingen te volgen. Anja heeft zich gespecialiseerd in haarkleuringen, met Hairwish zet ze haar kapsalon flink op de kaart en ze is daarmee ook de Kleurspecialist van Drenthe!

“Wist u dat Anja DE kleurspecialist van Drenthe is?”

Door het continue ontwikkelen kan Anja haar klanten altijd voorzien van de nieuwste trends. Niet alleen zelf ontwikkeling is belangrijk, maar ook ontwikkeling van knip, snij en style-tooling is nodig om vooruitstrevend te blijven, aldus Anja. Hairwish investeert daarom ook in zelf ontwikkeling en nieuwe “tooling”. Zo maakt Anja in haar salon gebruik van speciale Vern scharen.

“Wist u dat Kapsalon Hairwish is uitgeroepen tot beste en leukste kapsalon van Noordenveld? En daarbij tot de beste kapsalon van Drenthe hoort?”

Vern scharen, een speciale techniek

Een bewezen nieuwe techniek uit Taiwan zijn de “Vern scharen” waarmee Anja werkt. De methodiek bestaat uit twee of meerdere aan elkaar gekoppelde scharen waarmee zeer trendy kapsels gecreëerd kunnen worden. vraag vrijblijvend naar de super mooie mogelijkheden die Hairwish voor u heeft.

Split-ender, de tool tegen gespleten haarlengte

Hairwish biedt de dames onder ons de mogelijkheid om door gebruik te maken van de Split-ender gespleten haarpunten te trimmen zonder de haarlengte te betasten. Uw haarlengte blijft gegarandeerd behouden.

Anja: “De split-ender helpt u uw haar gezond en zijdezacht te blijven en laten voelen, met daarbij een zeer mooie glans. Uw haar groeit maar blijft er gezond, verzorgd en mooi uit zien.”

Stagiaires, Training, Cursussen, Workshops en Examen afname

Sinds Anja als kapster aan het werk is traint en leidt ze nieuwe, toekomstige maar ook gediplomeerde kapper(sters) op. Wil jij je ontwikkelen tot topkapper(ster) of kleurspecialist? neem dan contact op met Hairwish via info@hairwish.eu . Streng maar rechtvaardig! Om een stage, training of cursus te volgen stellen wij dat motivatie belangrijk is, het meenemen van modellen is een voorwaarde om succes te garanderen.

Voorbeelden van trainingen, cursussen en workshops die verzorgd worden door Anja zijn: Vlechtworkshops, Kniptechnieken en Kleurtechnieken. Daarnaast kan Hairwish u een workshop inclusief High-Tea verzorgen. Kijk hiervoor in het menu bij Workshops.

Samenwerking met Alfa-College, Anja werkt sinds dit jaar samen met het Alfa-College. Hier is ze assessor en neemt ze (eind)examens van toekomstige kapper(sters) af.

Kortom wilt u gegarandeerd zijn van een TOP KAPSEL? kom dan langs bij Hairwish. De kapsalon van Anja Kuiper!