Abonnement

knipabonnement

Extra voordelig naar de kapper? Schaf nu uw (JAAR) ABONNEMENT aan. Eenmalige aanschaf voor maar €180,-.Kom eens per twee weken voor een knipbehandeling en dat een heel jaar lang!

Een knipabonnement is persoonsgebonden waardoor deze niet uitwisselbaar is. U heeft geen verplichting tot verlenging en de minimale looptijd van een abonnement is 1 jaar.

Bij Hairwish denken we met u mee en helpen wij u met besparen op noodzakelijke kosten zoals de kapper.

Vele mensen gingen u al voor en profiteren van dit spectaculaire aanbod, hoe denkt u over de dure december maanden? U wilt uw kapsel op en top hebben voor de feestdagen, hoe fijn is het dat u uw knipbeurt al tegen een heel laag tarief heeft gekocht en dit dus niet meer hoeft uit te geven? Dat is toch voordelig fijn?

Sinds ik mijn abonnement bij Kapsalon Hair Wish heb hoef ik geen rekening meer te houden met de kosten voor de kapper. En ik bespaar ook nog eens heel veel geld! 

Ook dit doen wij vanuit een Maatschappelijk verantwoord oogpunt. Meedenken met onze klanten is waar wij voor staan en dat zelfs op financieel gebied. Ervaar nu deze enorme besparing en schaf vandaag nog een abonnement aan! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw afspraak reserveren.

Onze TIP: Heeft u geen ideeën voor een verjaardagscadeau, Sinterklaas of Kerstcadeau, of gewoon omdat u uw geliefde in de watten wilt leggen? Geeft een knipabonnement!

Het knip abonnement die ik heb lopen bij Kapsalon Hair Wish heb ik nu al een tweetal jaren, ik wil niet meer anders! in een woord IDEAAL!

Alleen nog maar een afspraak reserveren, vervolgens een knipbehandeling krijgen en dan zo de deur weer uit. Super handig! En ook nog eens spotgoedkoop. Volgens mij betaal ik omgerekend nu iets meer dan 6 Euro.