Barberstation – voor de Echte mannen

Barberstation

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Kapsalon Hairwish: Barberstation het merk voor de échte mannen en gasten met attitude! Vraag vrijblijvend voor advies naar het best passende bij uw kapsel en baard.

Barberstation Pomade

Deze Pomade geeft je haar een medium hold met een verfrissende geur die de hele dag blijft hangen. Daarnaast zorgt de Pomade ervoor dat je haar een glans krijgt.

Barberstation Cream

De Cream van Barberstation geeft een medium hold met daarbij een natuurlijke glans over het haar. Deze Cream is uitermate geschikt voor mannen met kort of halflang haar. Ook aan de Cream zit een verfrissende geur welke de hele dag in het haar blijft zitten.

Barberstation Matte

Matte is de beste in zijn soort onder de stevige clays. Gebruik Matte voor de nonchalante look en geef je haar meer volume. Zoals de naam al zegt geeft deze clay een matte uitstraling met een zeer langdurige hold. Wederom heeft men deze uitvoering voorzien van een heerlijke geur.

Barberstation Grease

De Pomade op oliebasis geeft je haar een medium stevige hold met zeer veel glans. Deze Pomade wordt aangeraden voor de echte pompadours en rockabilly kapsels.

TIP: voor extra stevigheid föhn het haar eerst!

Barberstation Shampoo

Een goede verzorging van uw haar en baard doet u natuurlijk met de shampoo van Barberstation. Met een verfrissende milde geur. Wij raden aan om dit product in combinatie met onze andere producten van Barberstation af te nemen voor een optimaal gebruik en verzorging van uw haar en baard.

Barberstation Beard Balm

Uw baard in model? En daarbij een lekkere frisse mint-citrus geur welke de hele dag blijft? Dan raden wij aan de Barberstation Beard Balm aan!

Barberstation Magic Fix

Extra stevigheid in het haar? Neem daarvoor de Magic Fix, deze grooming spray zorgt ervoor dat je haar de hele dag in model blijft. Door de spray functie is het makkelijk aan te brengen en het droogt ook nog eens snel!

Barberstation Devil’s Water

Een lekkere haartonic? Of gewoon een lekkere aftershave? Gebruik Devil’s Water! Ontsmet uw huid na een scheerbeurt en dicht tegelijkertijd uw poriën. Uw huid zal koel en verzorgd aanvoelen na gebruik.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *